Hopp til innholdet

Om oss


Fakturering skal være enkelt, men det er det ikke.

To milliarder fakturaer sendes årlig i Norden. I Europa utgjør det 40 milliarder. En stor del er ikke digitalisert, og prosessen er vanligvis fragmentert, noe som fører til ineffektivitet og mangel på kontroll.

Ropo hjelper bedrifter med å forenkle og strømlinjeforme faktureringsflyten fra faktura utsendelse til betalingen er registrert.  Vi optimaliserer prosesser gjennom vår teknologiplattform, hever sluttkundeopplevelsen og øker kontantstrømmen.

Ropo er markedsleder i Norden med virksomhet i Finland, Norge og Sverige. Hovedkontoret er i Kuopio, Finland.

I Norge er vi 50 ansatte fordelt på tre kontorer; Sandefjord, Oslo og Bergen. 

Aktive kunder
10k+
Ansatte
400+
Omsetning (NOK)
1.1Mrd+
Fakturaer og andre dokumenter håndtert årlig
180M+
Ropo One™ kunder som forblir kunde hos Ropo
99%
Ropo One™ bruker inlogginger årlig
800k+

Slik skiller vi oss

SKALERBARE TJENESTER

Markedsleder og kategorikompetanse

Med over 10 000 kunder i Norden, er Ropo markedsledende innenfor fakturadistribisjon og betalingsoppfølging. Ropo har lang og bred erfaring med å håndtere store fakturamengder for kunder. Årlig sendes det ca 180 mill fakturaer og andre dokumenter gjennom vår teknologiplattform i Norden.

FLEKSIBILITET

Enkelt, sømløst og modulært

Vår singel plattform strategi for hele fakturaflyten er sømløs, modulær og enkel å bruke. Kunder får tilgang til det siste innen faktureringsteknologi, informasjonssikkerhet og Compliance, fleksibilitet i leveransen,og reduserte IT-kostnader.

EKSPERTISE

Fusjonerer automatisering med fremragende service

Vi effektiviserer og automatiserer prosesser, minimerer manuelt arbeid og maksimerer effektivitet og produktivitet, kombinert med profesjonell kundeservice.

KONTROLL

Forretningskritiske forbedringer

Full synlighet og intelligent data flyt muliggjør overvåking av forretningskritiske forbedringer. Slik som å redusere DSO, redusere churn og øke kunde tilfredsheten. Ved å bruke historiske og prognostiserte data hjelper vi kundene med å optimalisere kontantstrømmen.

En bedre flyt i økonomiprosessen.

Vi ønsker å løse opp i kompleksiteter og økonomiske friksjoner som holder selskapene tilbake.

Gjør det mulig for bedrifter å drifte mer effektivt ved å forenkle selve hjertet og kjernen som driver virksomheten: alle interne og eksterne prosesser knyttet til fakturering og innfordring.

Lukke gapet mellom produktivitet og kundeopplevelse for å frigjøre hvert selskaps sanne potensial.

Vår visjon er å bedre flyten i økonomiprosessen.

Vår tilnærming til bærekraft