Hopp til innholdet

Mestre kunsten å fakturere sømløst i hele verdikjeden

Ord fra Ilkka, CEO i Ropo

Se for deg en sjåfør som navigerer en bil med bind for øynene. Om det er en liten sedan eller stor SUV, rød eller blå bil som kjører i god fart på en motorvei eller langs en skogsvei – ville du da ta passasjersetet? Eller håper du aldri å møte den bilen på veien? 

Selv med verdens beste sjåfør bak rattet, vil du sannsynligvis foretrekke å sitte i en bil hvor sjåføren har fri sikt. Du vil at sjåføren bak rattet skal se fremover, enten det er den mest talentfulle yrkessjåføren eller noen du virkelig stoler på.

Tenk deg at du tar en viktig beslutning – kjøper et hus, kjøper et selskap eller til og med et mindre valg som hva du skal bestille på en restaurant. Ville du kjøpt et hus uten å sjekke rapportene og papirene grundig? Investere i et selskap uten en skikkelig bakgrunnssjekk og økonomisk gjennomgang? Eller vil du heller ha full oversikt over beslutningen og basere avgjørelsen din på fakta og data?

Bruk profesjonelle analyser skreddersydd dine behov, supplert med referansedata for enkel sammenligning. Foretrekker du å bruke dataene dine, i håp om å finne de nødvendige detaljene for å ta de rette beslutningene, eller bare bruke magefølelsen?

Hvis du er som de fleste toppledere eller mellomledere, og da spesielt de som er ansvarlige for de økonomiske resultatene, støtter du alltid beslutningene dine med solide data. Og hvis du er en typisk CFO, benytter du data aktivt for å få et bedre beslutningsgrunnlag, for å veilede selskapet med presisjon.

Hos Ropo fokuserer vi på dette kritiske behovet: å levere viktig informasjon og strømlinjeforme prosesser for å forenkle datainnsamling og effektivisere arbeidsflyter fra faktura sendes til betaling er registrert. Når ledere tar beslutninger for å oppnå videre vekst og suksess, trenger de pålitelige data.

For etablerte selskaper med vekstambisjoner er kontantstrøm og DSO (days sales outstanding) de vanligste og mest kritiske KPIene. Å forstå kontantstrøm og DSO, fører oss tilbake til fakturaer – ved å spore fakturaer og betalinger kan vi følge kontantstrømmen.

Ropos strategi er enkel: Vi moderniserer eldre oppsett for å effektivisere alle interne og eksterne prosesser knyttet til fakturering. Vår proprietære plattform Ropo One, effektiviserer faktureringsflyten og eliminerer unødvendig kompleksitet og manuelt arbeid gjennom en strømlinjeformet prosess.

Ved å gi kundene våre kontroll, full oversikt og en sømløs dataflyt, sikrer vi at det ikke er de som får bind for øynene. I stedet er de utstyrt med presise data, rådgivende dashbord for innsikt og relevante KPI-er for å forbedre kontantstrømmen og kundeopplevelsen.

Tenk på et selskap som hever kontantstrømprognoser og KPI-overvåking, noe som muliggjør raske aksjoner, optimaliserer forretningsdriften og effektivt bruker kundedataene fra reskontro, fakturering og betalinger. Sammenlign dette nå med en motpart som mangler denne kunnskapen og dataene. Hvilken ville du investert i? Hvilken foretrekker du å jobbe for?

Ropo har gjennomgått en betydelig merkevareoppdatering, preget av den største plattformlanseringen i vår historie. Vi har introdusert Ropo OneView, ett nytt business intelligence-verktøy, sammen med et oppdatert kommersielt tilbud.  

Finn ut mer om vår én plattform-tilnærming og vårt oppdrag om å strømlinjeforme dine fakturaprosesser. Vi er her for å hjelpe deg med å mestre kunsten å fakturere.

Ilkka Sammelvuo
CEO Ropo Group
LinkedIn 

Utforsk mulighetene sammen med oss i Ropo