Hopp til innholdet

Ropo Capital Norway har ansatt Trung Minh Tran som Administrerende direktør

Trung Minh Tran er ansatt som Adm dir i Ropo Capital Norway. Han startet i stillingen 1. april 2024.

Trung Minh Tran kommer fra stillingen som Chief Product Officer i ZTL Payment Solution AS.  Tran har i tillegg bred erfaring innen innovasjon, nye forretningsmodeller og prosjektledelse fra ledende stillinger hos DNB og Cap Gemini. Med sin bakrunn bringer Tran med seg viktig kompetanse og erfaring til Ropo Capital Norway.

Tran uttrykker en sterk forpliktelse til å bygge videre på Ropo Capital Norways allerede solide fundament og styrke selskapets posisjon som en pålitelig og fremoverlent partner innen faktura livssyklus området. Han understreker også viktigheten av å opprettholde høy etisk standard og å prioritere kundetilfredshet som en sentral del av selskapets strategi.

Med sitt syn på å drive kontinuerlig forbedring og innovasjon, er Tran fast bestemt på å lede Ropo Capital Norway inn i en ny æra av suksess og bærekraftig vekst.

«Jeg ser frem til å samarbeide tett med den norske organisasjonen for å identifisere nye muligheter og løsninger som vil bidra til å styrke selskapets konkurranseevne og levere merverdi til kundene, sier Tran.»

CEO i Ropo Capital Group, Ilkka Sammelvuo, uttrykker stor tillit til Tran og hans evne til å lede selskapet mot nye høyder.

«Vi er svært glade for å ønske Trung Minh Tran velkommen til Ropo Capital Norway. Med hans bakgrunn og ledelseskompetanse, er vi trygge på at han vil være en verdifull ressurs i vår streben etter å levere førsteklasses tjenester til våre kunder og samarbeidspartnere. Beslutningen om å ansette Tran markerer en viktig milepæl for Ropo Capital Norway og signaliserer en fornyet satsning på videre vekst og innovasjon i det norske markedet, sier Sammelvuo .»

Trung Minh Trans utnevnelse som administrerende direktør hos Ropo Capital Norway har allerede begynt å generere positiv oppmerksomhet i markedet, som følge av hans visjonære tilnærming og sterke forpliktelse til å drive innovasjon og bærekraftig vekst.

Tran har mastergrad i informasjons- og kommunikasjonsteknologi fra Universitetet i Bergen.

Ropo Capital er markedsleder i Norden innenfor håndtering av fakturaens livssyklus, som dekker hele verdikjeden fra fakturalevering til betalingsovervåkning og fordringshåndtering. Vi konkurrerer som en teknologisk foregangsbedrift – vår driftsmodell er basert på fordelene med digitalisering, avansert automatisering og sanntidsrapportering. Selskapet har hovedkontor i Kuopio, Finland, og har ca 400 ansatte i Finland, Sverige og Norge. Totalt leverer Ropo Capital over 170 millioner fakturaer og andre dokumenter årlig.