Hopp til innholdet

Fremtidsrettet og kostnadsbesparende i tillegg til en komplett BI tjeneste for enkel rapportering av fakturaens livssyklus

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll AS var en av Ropo Capitals første kunder i Norge som tok i bruk vår komplette løsning for Faktura Livssyklustjenester.  Etter over ett år i produksjon er konklusjonen fra PELIAS, at dette har vært ett riktig valg både for effektivisering og kostnadsbesparelser tilknyttet faktura- og innfordringsprosesser.

Med 35 års erfaring og over 27.000 kunder er PELIAS ett av Norges ledende selskap innen skadedyrkontroll og bekjempelse av skadedyr. Med million investeringer årlig til forskning, nye innovative løsninger og en grønn linje er PELIAS ikke bare ledende innenfor sitt fagfelt, men også ett framtidsrettet selskap.

Framtidsrettet var også stikkordet for hvorfor PELIAS valgte Ropo Capitals løsning for fakturering, reskontro, purring og inkasso.

– Dette er en prosess uten flere integrasjoner og leverandører. PELIAS så raskt at dette er riktig vei å gå for å gjøre prosessen mer effektiv og samtidig redusere kostnadene våre knyttet til fakturering og inndrivelse av ubetalte regninger. Dette har vist seg å være meget verdifullt for oss, sier Økonomisjef Leonel H. Ojala.

– Ropo Capital har håndtert leveransen til PELIAS på en svært tilfredsstillende måte, sier Ojala»

PELIAS omsetter for ca 250 millioner kroner og har over 200 ansatte i Norge