Hopp til innholdet

Ropo Capital utnevner Jarno Kastarinen som Chief Technology Officer – CTO

Ropo Capitals leder av Platform Support, Jarno Kastarinen, er utnevnt som CTO.  Kastarinen tiltrådte sin nye stilling 1.desember 2023.

Jarno Kastarinen har over 20 års erfaring innen programvareutvikling, og har bidratt aktivt til å forme det teknologiske landskapet. Han begynte i Ropo Capital i 2017 gjennom oppkjøpet av Enfo Zender i Finland. Siden den gang har han hatt nøkkelroller i Ropos plattformutvikling og support som teamleder for plattformstøtte i tillegg til å være sjefsarkitekt.

– Jeg ser frem til å lede teknologiteamet og styrke vår posisjon som en teknologisk driver i bransjen. Vårt teknologibaserte tjenestekonsept er noe jeg verdsetter høyt, og jeg er svært motivert til å lede og tilpasse vår teknologiske retning for fremtidige forretningsbehov og drive vår vekst fremover, sier Jarno Kastarinen, Ropos nye CTO.

Jarno Kastarinen etterfølger Mikko Puhakka, som forlater Ropo Capital av familiære årsaker. For å sikre en vellykket overgang vil Mikko være tilgjengelig for støtte ved behov frem til slutten av året 2023.

«Selv om det er leit at Mikko slutter i selskapet, støtter vi helhjertet hans beslutning og ønsker ham det beste i hans videre karriere i livet. Jeg er samtidig glad for å kunngjøre at Jarno, vår erfarne teknologispesialist med en inngående forståelse av Ropos virksomhet og ambisjoner, overtar CTO-stillingen. Vi har full tillit til hans evne til å lede vår teknologiske utvikling videre, sier Ilkka Sammelvuo, CEO i Ropo Capital.

Når jeg nå forlater Ropo Capital, vil jeg benytte anledningen til å takke alle mine kollegaer som har vært en del av denne utrolige reisen. Jeg vil følge med på Ropos teknologiske reise videre med en følelse av stolthet, og jeg stoler på at Jarno vil fortsette å lede og utvikle veien videre, sier Mikko Puhakka .

**
Ropo Capital er markedsleder i Norden innenfor håndtering av fakturaens livssyklus, som dekker hele verdikjeden fra fakturalevering til betalingsovervåkning og fordringshåndtering. Vi konkurrerer som en teknologisk foregangsbedrift – vår driftsmodell er basert på fordelene med digitalisering, avansert automatisering og sanntidsrapportering. Selskapet har hovedkontor i Kuopio, Finland, og har ca 400 ansatte i Finland, Sverige og Norge. Totalt leverer Ropo Capital over 170 millioner fakturaer og andre dokumenter årlig.