Hopp til innholdet

Ropo Capital reorganiserer ledelsen i Norge – Toni Rönkkö ansatt som midlertidig Country Manager

Ropo Capital omorganiserer ledelsen i Norge og søker etter ny Country Manager. Ropo Capitals Chief Financial Officer Toni Rönkkö overtar rollen som Interim Country Manager for Ropo Capital Norway, mens Chief Commercial Officer Sami Levy trer inn som fungerende Salgsdirektør.

– Vi har lykkes med å komme inn på det norske markedet, men for å akselrere markedsendringen og etablere vår fakturalivssyklusmodell som den nye normen også i Norge, må vi utnytte alles styrker. Derfor er jeg glad for å kunngjøre ansettelsen av Tove Giske som vår nye Senior Sales Executive for Norge, sier Ilkka Sammelvuo, CEO i Ropo Capital. Jeg vil takke Tove for å introdusere vår fakturalivssyklustjeneste til Norge og lede Ropo frem til der vi er i dag – din erfaring i det norske markedet er uvurderlig. »

– Jeg er beæret over å ta på meg stillingen som Interim Country Manager for Ropo Capital Norway. Når vi navigerer i denne perioden med endring og vekst, ligger mitt engasjement i å fremme samarbeid og drive vår misjon om å bli den ledende aktøren i fakturalivssyklusbransjen i Norge, sier Toni Rönkkö.

Tove Giske fratrer stillingen som administrerende direktør og går over i sin nye rolle som Senior Sales Executive i slutten av november.

«Min reise med Ropo har vært fantastisk. Det har vært en ære å lede denne organisasjonen og våre talentfulle medarbeidere, men nå er det på tide med en forandring. For meg betyr det å fokusere på det jeg elsker mest: salg og kundebehandling, sier Tove Giske. Jeg tror virkelig på vårt enplattformskonsept fra fakturering til pengene er på konto, og jeg ønsker å bidra til denne endringen som vil hjelpe oss med å nå våre fremtidige mål. »

Toni Rönkkö vil representere Norge i konsernledelsen i Ropo Capital frem til ny Country Manager er ansatt. Sami Levy vil påta seg ansvaret som fungerende Salgsdirektør for Norge, i tillegg til å dekke sin stilling som Chief Commercial Officer, inntil omorganiseringen av ledelsen er fullført.

Ropo Capital er markedsleder innen fakturahåndtering i Finland. Selskapet har en egenutviklet teknologiplattform, som dekker hele verdikjeden for fakturahåndtering, fra fakturautsendelse og reskontroadministrasjon til finansering av fordringer og inkasso. Totalt leverer Ropo Capital over 170 millioner fakturaer og andre dokumenter årlig for sine nærmere 10 000 kunder.